Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-stjernefrø: Kæresten bliver træt af mig

FC København-spiller kan af og til frustrere kæresten, og han ved det godt selv.

Hákan Arnar Haraldsson er én af de mest lovende unge spillere i FC København, og i det netop overståede transfervindue var der meldinger om et stort bud fra Red Bull Salzburg på den 19-årige offensivspiller.

Ifølge islandske medier afviste FC København hele to bud fra Mozarts fødeby, og dermed tøffer Haraldsson stadig rundt i Danmark, hvor han også har parkeret al sit fokus.

Og netop det med at holde fokus er noget, islændingen med egne ord er god til. Nogle gange i så høj grad, at han får en røffel på hjemmefronten.

- Det eneste, jeg tænker på, er at træne og gøre det godt med FC København. Intet andet i denne verden betyder noget for mig, og jeg har en agent, der tager sig af alt det andet. Han giver mig besked, når der sker noget, men jeg har en kontrakt her til 2026, og jeg tænker ikke på andet.

- Jeg vil kun fokusere på nuet, og det er noget, der nogle gange går min kæreste på nerverne, siger Hákan Arnar Haraldsson til  Morgunblaðið.

Han slår fast, at drømmen naturligvis er at slå sine folder på én af Europa allerstørste adresser. I efteråret viste Haraldsson, at han godt kan begå sig på øverste niveau med gode præstationer i Champions League-gruppespillet.

- Selvfølgelig kommer der et tidspunkt, hvor jeg gerne vil tage det næste skridt, da der er bedre ligaer i verden end den danske. Drømmen er at spille i én af de fem største ligaer, men om det bliver om kort eller lang tid må vise sig, lyder det fra Haraldsson.

Den islandske offensivspiller har foreløbig spillet 40 førsteholdskampe for FC København og scoret seks mål. I denne sæson noterede han sig for "løvernes" eneste mål i Champions League med sin scoring i Parken mod Borussia Dortmund.