Video : Tipsbladet
Superliga

FCK svarer på fankritik - roser opbakningen

FC København har nu svaret på kritikken fra fangrupperingen Sektion 12, der har raset over hovedstadsklubbens slemt skuffende afslutning på sæsonen.

Den seneste uge har været lidt af en katastrofe i FC København, og det har resulteret i stor vrede blandt mange af klubbens fans. 

Efter tirsdagens 3-2-nederlag til AGF har fangrupperingen Sektion 12 rettet en kras kritik af FC København, hvor der blandt andet peges på, at mange spillere 'ikke har kunnet sætte sig op til kampe i ligaen og pokalen, men sagtens har kunnet, når Champions League-hymnen har lydt.'

Dette beskrives endvidere som 'en skændsel' af Sektion 12, der slutteligt opfordrer til, at den faste tradition om at medbringe badedyr til sidste hjemmekamp i år droppes. 

Tipsbladet har foreholdt FC København Sektion 12's kritik, som klubben finder berettiget. 

- Det er helt naturligt med kritik, når vi ikke indfrier de målsætninger og ambitioner, vi har. Vi glæder os også over, at de igen vil stå bag holdet og klubben på søndag. Opbakningen har sæsonen igennem været enorm, lyder det i et skriftligt svar fra kommunikationschef Jes Mortensen. 

Overfor Bold har Jes Mortensen slået fast, at det er op til fansene selv, om de vil medbringe badedyr til søndagens kamp mod FC Nordsjælland. 

Der er tale om en voldsomt vigtig kamp for FC København, der i tilfælde af et nederlag vil glide ned på fjerdepladsen, hvilket vil betyde nul europæisk fodbold i næste sæson.