Video : Tipsbladet
Superliga

FCK tøver med Delaney: Trækker i håndbremsen

Det ligger ikke lige for, at Thomas Delaney vender tilbage til FC København, forlyder det nu.

Det er tidligere på onsdagen kommet frem, at FC København ifølge B.T. flirter videre med deres tidligere spiller Thomas Delaney om en retur til klubben. Dog virker det ikke til, at det er lige på trapperne.

Det skriver Ekstra Bladet, som peger på, at der er flere spørgsmålstegn, som får FCK til at trække i håndbremsen.

Noget af det handler om Delaneys forfatning, og derfor ønsker FCK kun at hente ham tilbage på en lejeaftale uden videre forpligtelser, hvis det skulle ende med, at det ender uden succes. Blandt andet bliver Andreas Cornelius' historik med skader nævnt som noget, som FCK frygter ved Delaney.

Derfor kan en lejeaftale med en købsobligation - ikke en option - overhovedet ikke være en mulighed.

Endvidere bliver det forklaret, at selvom københavnerklubben er på udkig efter en ny defensiv midtbanespiller, så er det ikke et must for dem på deres prioriteringsliste, da de harspillere som William Clem og Rasmus Falk, selvom det er interessant med en type som Delaney.

Derimod skulle de være meget mere opsatte på at hente en ny venstreback til klubben, da det kun er Christian Sørensen, der er naturlig på den position.

Thomas Delaney skiftede på en lejeaftale til tyske Hoffenheim fra Sevilla, og nu er han altså tilbage i den andalusiske klub igen.

Senest har FCK-sportsdirektør Peter Christiansen været ude og slå fast, at de ikke er færdige på transfermarkedet endnu. Læs mere om det her.