• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCK vil købe og sælge mere: Helt til deadline-dag

Foto: Getty Images

Der er både spillere på vej ind og ud af FC København, fortæller Peter Christiansen.

Af Oliver Okstrøm

FC København har med den nye sportsdirektør Peter Christiansen sat sig for, at der skal være et nyt design af truppen, og her ligger meget af arbejdet på transfermarkedet. Det arbejde er bestemt ikke klaret nu, understreger FCK'eren.

Det fortæller han et interview med Onside på TV3+.

- Vi har jo travlt. Vi har jo nærmest aktivitet hele tiden, så ja, vi kommer til at gøre en del mere. Jeg sagde også for en uge og for to uger siden, at der ville være en del aktivitet både ind og ud, forklarer 'PC'. 

Senest har FCK'erne sagt farvel til Viktor Fischer, da udsigten til spilletid under Jess Thorups ledelse ikke så særlig lovende ud. Derfor blev han solgt til belgiske Royal Antwerp, hvor Brian Priske er cheftræner.

Peter Christiansen peger i den forbindelse på, at det ikke er den sidste, som man vil se forlade klubben. Han kan selvsagt ikke sige, hvem det bliver, men han holder sig til, at det kan være, at der er nogle, som vil være for 'uudholdeligt' for.

- Det er selvfølgelig et parameter.  Men lige nu og her, så er det selvfølgelig noget, som jeg skal holde øje med i forhold til den interesse, der kan være for de spillere, som vi allerede har inde. Så puslespillet bliver holdt i live helt indtil deadline-day. Det er helt sikkert, siger han og fortsætter:

- Men der kommer også nye spillere til, og der er formentlig også nogle på vej ud, fastslår FCK-bossen.

En af de spillere, som kan være på vej ud er Jonas Wind. Læs mere om det her.