• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

FCKs skræktal: Kun Horsens og Lyngby er ringere

Foto: Getty Images

FC København kan langt fra vide sig sikker på, at resultaterne bliver bedre i næste sæson, så ringe spillet især i den ene ende af banen har været.

Af tipsbladet.dk

FC Nordsjælland spillede mandag 2-2 med FC København, og dermed bekræftede Farum-klubben medlemsskabet af en gruppe, der hverken er særlig smal eller eksklusiv.

For FC København, der i mange af sæsonerne under Ståle Solbakken var kendt for at have en solid defensiv, har spillet alt andet end sikkert forsvarsspil i denne sæson.

FC Nordsjælland scorede altså to mål i mandagskampen, og det samme har:

OB
Brøndby IF
Vejle
AaB
Lyngby
FC Midtjylland
Randers FC
SønderjyskE
AGF

Kun AC Horsens formåede ikke at score mindst to mål i en ligakamp mod FC København, og tager vi vinterens træningskampe med, kan Hvidovre og Helsingør fra 1. division sådan set også slutte sig til den ikke ret lukkede kreds af klubber, der har gjort ondt på FCK's defensiv.

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen ser i denne video nærmere på de defensive problemer og ikke mindst hvad de siger om den kommende sæson og eventuelle formodninger om, at det nuværende FC København-mandskab er på en kurs, der vil kaste et DM-guld af sig i maj 2022.

Se videoanalysen i toppen af denne artikel.

Læs også denne blog, der ganske vist er fra slutningen af marts men stadig indrammer, hvor alvorlige økonomiske spørgsmål, der hænger over FC København med udsigten til at spille i den ny, tredjebedste Europa-turnering Conference League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020