Video : Tipsbladet
Superliga

Kan skifte klub i de kommende dag: Belgisk klub vil lokke FCM-back

Den belgiske back Dion Cools kan eftersigende være tæt på et klubskifte her i januars transfervindue.

FC Midtjyllands belgiske back Dion Cools ankom til de danske mestre for godt et år siden, hvor han siden har nået at vinde Superligaen og kvalificere sig til Champions League-gruppespillet.

Desuden er han på det seneste været fast førstevalg på højrebacken, men nu lader det til, at der er dukket interesse op for ham i hjemlandet, hvor Sint-Truidense eftersigende skulle være ude efter ham. 

Læs også:Medie: Udlejet stopper kan tage tilbage til FC Midtjylland

Det melder det belgiske medie Walfoot.

Her bliver der peget på, at man nu er i gang med forhandlingerne om at få Cools til klubben, som holder til i den tunge ende af den bedste belgiske række. Alligevel skulle der tilsyneladende være en afgørelse på vej.

Læs også:Millionerne lokker: FCM-profil på tale i Italien og Tyskland

Den lader til at komme i de kommende dage, men først skal Sint-Truidense have et andet skifte på plads i form af Christian Brüls.

Tidligere har Dion Cools spillet i en årrække for Club Brugge, og det kan nu blive en kommende modstander, hvis handlen altså falder på plads.

I FC Midtjylland er Joel Andersson også på højrebacken, ligesom Oliver Olsen også er en mulighed, men sidstnævnte har døjet med en alvorlig skade i efteråret. 

Læs også:FCM rydder op: Angriber præsenteres i engelsk klub i næste uge

Læs også:Klub bekræfter: I dialog med Brentford om dansk lejesvend

Læs også:Lars Seier spiller med musklerne: Vil hente dansk dynamit til FCK-truppen