Video : Tipsbladet
Superliga

FCM rydder op: Angriber præsenteres i engelsk klub i næste uge

Ronnie Schwartz' tid i FCM ser ud til at være overstået i næste uge.

I sidste sæson blev Ronnie Schwartz topscorer i Superligaen med 18 mål, som var med til at hjælpe FC Midtjylland til mesterskabet. I denne sæson har det dog set helt anderledes ud for målræven.

Det er ikke blevet til en eneste kamp i ligaen for 'Plaffeministeren', som i slutningen af efterårets transfervindue havde muligheden for at rykke til engelske Charlton. Det blev dog ikke til noget dengang.

Læs også:- Ronnie Schwartz passer rigtig godt til os

Siden er det kommet frem, at han er meget tæt på at rykke til London-klubben i januars vindue, selvom der endnu ikke er blevet meldt noget ud fra nogen af de to klubber. Det kan dog nærme sig med hastige skridt. 

Nu melder South London Press nemlig, at skiftet nu er meget tæt på, og at det vil blive endeligt gennemført i næste uge. Dermed kan der endelig komme lidt gang i Ronnie Schwartz karriere igen, da den i de sidste par måneder mildt sagt har været parkeret.

Læs også:Transfervinduet nærmer sig: FCM er i samtale med angribere

Den danske angriber blev da også opdaget på tribunen til en af Charltons kampe, hvor man kunne se, at han sad tæt på klubbens danske ejer Thomas Sandgaard.

For Charltons vedkommende er der da også gode muligheder for en oprykning, da de i øjeblikket ligger på sjettepladsen i den tredjebedste række, som giver adgang til playoff-kampe om en plads i Championship.

Ronnie Schwartz har tidligere været i udlandet før, da han har spillet for Guingamp, Waasland-Beveren og Sarpsborg i henholdsvis Frankrig, Belgien og Norge.

Læs også:FCM-legende undrer sig: Hvorfor vandt I ikke efter jeg forlod klubben?

Læs også:Forhandler med AaB: Andre klubber har også forhørt sig

Læs også:Ikast-legende: Det virkede umuligt at udfordre Brøndby og FCK