FCM blæser til angreb: Skal udnytte momentum

De skal stå tidligt op i Farum, hvis de vil have point mod FC Midtjylland, lyder det fra gæsternes målmand.

Jonas Lössl har slået Jesper Hansen af i ulveburet, og herfra har han været med til at hente ti af 12 mulige point i Mesterskabsslutspillet.

I samme periode hedder målscoren 14-2 i FCM's favør, og senest blev til en 4-1 rundbarbering af FC København.

- Stemningen i truppen er rigtig positiv. Det har været et par gode dage ovenpå FCK-kampen med højt humør. Vi har fået hvilet og restitueret lidt, men også bygget op mod turen til Nordsjælland.

- Vi tager til Nordsjælland for at angribe og få tre point med hjem. Det er det eneste succeskriterie. Vi er opsatte på at fortsætte den gode stime, vi er inde i, og vi har en stor tro på tingene, lyder det fra Jonas Lössl til klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland har vundet 12 af de seneste 16 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland, og den stime skal gerne udbygges.

- Hvis man kigger på vores målscore for den seneste periode i ligaen, ser det godt ud, og det momentum skal vi ud at arbejde videre på. Det er sindssygt vigtigt forud for den sidste periode af sæsonen, hvor det hele skal afgøres, pointerer keeperen.

Den hjemvendte målmand har i sine ni hidtidige kampe i foråret holdt fem clean sheets og blot lukket fire mål ind.

- Vi giver meget få chancer væk og scorer mange mål. Det er et rigtigt godt udgangspunkt. Det siger sig selv, men vi skal bare blive ved. Man får intet serveret, når man spiller om guld, så vi skal bare klø på, understreger Jonas Lössl.

Der er kampstart kl. 19.00 mod FC Nordsjælland. Opgøret kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay.