• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCM-boss om guldkamp: Dem er vi mest bange for

Foto: Getty Images

FC Midtjylland-bossen er lidt bekymret for de tre nærmeste efterfølger, men er mest bange for Brøndby IF.

Af Victor Risager

Der resterer otte kampe i Superligaens mesterskabsspil, og her er FC Midtjylland på jagt efter deres andet mesterskab i træk.

Midtjyderne er aktuelt tre point foran Brøndby IF, der er de nærmeste efterfølgere på andenpladsen, så har de syv point ned til FC København på tredjepladsen, mens AGF på fjerdepladsen er ti point efter. Mandag aften kan FC Midtjylland sågar udbygge deres forspring med yderligere tre point med en sejr over Randers FC.

Og selvom de har et forspring, holder de øje med konkurrenterne - og især Brøndby IF. 

- Jeg synes, at på hver sin måde er man lidt bekymret. AGF var gået lidt i stå, men laver en god indsats i går. Lige nu er det jo Brøndby, der har leveret bedst og spillede en god kamp i går. De er kun tre point efter os, så dem skal vi være mest bange for, men FCK har et hold og en trup og er kommet godt i gang med slutspillet, så jeg er lidt bekymret for dem alle sammen, siger Claus Steinlein til TV3 Sport og tilføjer:

- Jeg er allermest bekymret for os selv, og jeg siger, at det er os selv, der skal have fokus, og det er egentlig det. Så må de andre gøre, hvad de vil. Vi er i en position, hvor vi selv kan afgøre det her med otte kampe igen.

Se hele klippet med Claus Steinlein i videoen øverst i artiklen.

FC Midtjylland var i denne sæson med i Champions League, hvor de mødte Liverpool, men sådanne kampe vil storklubberne i fremtiden undgå med den såkaldte Super League. Det er kujonagtigt, lyder det fra Superliga-boss. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus