Foto: Getty Images
Superliga

FCM-boss storroser rekordkøb: Letter på hatten

FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen er godt tilfreds med indsatsen og viljen hos sommerens rekordkøb i klubben.

Han fik nettet til at blafre og satte sit hold på sejrskurs, da han med et drøn lige før pausen i Viborg-kampen gjorde det til 2-1.

Det endte 5-1 til FC Midtjylland, der havde klubbens rekordkøb Dario Osorio i startopstilligen sammen med Franculino.

Det var Osorios fjerde start i Superligaen på seks uger, og i september, oktober og november har FCM-kantspilleren også været på banen for A-landsholdet i Chile, der havde Osorio med mod Uruguay, Venezuela og Ecuador.

Det er svære arbejdsbetingelser, mener FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen om turene til Chiles hovedstad Santiago, der ligger 12.500 kilometer fra Herning.

Og på den baggrund er FCM-chefen overordentlig tilfreds med det spil, Dario Osorio har leveret.

- Jeg er overrasket over Osorio og letter på hatten for den unge mand. Han har tre gange været væk med landsholdet i to uger. Han kommer bare tilbage og går ind og præsterer. Han ved, hvad det drejer sig om, og det er voldsomt imponerende, siger Svend Graversen.

- Det er en ny spillestil, et nyt land, et nyt klima. Alle de ting, vi bare ved er svært. Og det har han klaret. Vi prøver at lave en stærk ramme omkring ham som muligt, men i sidste ende er det ham selv, der har løftet opgaven, siger Svend Graversen.

Dario Osorio blev med sit skifte til FC Midtjylland kort før transferdeadline i sommer den dyreste spiller nogensinde i FC Midtjylland med en pris på 39 millioner kroner.

En række større europæiske klubber var undervejs interesseret i kantspilleren, der i et interview med Tipsbladet har fortalt om, hvorfor han valgte FC Midtjylland. Det kan du læse her.