Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-boss varsler mulig konsekvens efter spion-sag

Han var kisteglad for sejren over AGF, men sagen med en person, der filmede og tog noter til FC Midtjyllands afsluttende træning onsdag, sidder i FC Midtjyllands cheftræner Thomas Thomasberg.

ÅRHUS(Tipsbladet): Sjældent har Superligaen været leveringsdygtig i et så intenst drama, som det publikum i Århus og seere derhjemme fik søndag aften.

AGF og FC Midtjylland bød op til dans, og hvad de to hold ofte manglede i ynde, fik vi i drama med røde kort, langvarige VAR-tjek og et helt utroligt FCM-sejrsmål i tillægstiden, hvor FCM var 9 mod 11.

Det var alle i FCM-lejren selvfølgelig kisteglade for bagefter, men glad var cheftræner Thomas Thomasberg til gengæld ikke for den episode til lørdagens træning, som Thomasberg åbnede op for i tv-studiet på Viaplay før kampen.

Lørdag var en person til FC Midtjyllands træning, der filmede, tog noter og i samtaler med andre ved træningsanlægget var særdeles interesseret i, hvordan FCM stillede op søndag.

FC Midtjylland på det tidspunkt i færd med at træne netop søndagens formation i Århus, og da FCM-folk spurgte personen ind til, hvem han var, og hvor han kom fra, forlod han området i høj fart uden at have givet til kende, hvem han var.

Og det går Thomas Thomasberg på, hvis han, som det nogle gange i sædvane i andre Superliga-klubber, skal lukke afsluttende træninger dagen før en kamp.

- Jeg ville være ked af, hvis vi ikke kan have åbne træninger. Det er fedt, at folk kan komme i weekenden, se vores træning, få en autograf og et billede. Men vi er ikke interesserede i, at der skal navne ud, og slet ikke, at vi skiftede formation, uanset at vi jo nok skulle have ladet være med det, når man så den første halve time i dag, siger Thomas Thomasberg, hvorefter Tipsbladet spørger FCM-træneren ind til, om det kan få ham og klubben til at lukke træninger dagen før en kamp.

- Det vil blive en overvejelse, det vil det. Det er også derfor, at jeg er ked af, at vi ikke kunne opklare, hvem der stod og tog billeder og notater. Det havde været rart at få afklaret med det. Det generede mig i går, da jeg lagde hovedet på puden, for når man gør noget nyt, vil man gerne have det som overraskelsesmoment. Så viste det sig, at det åbenbart mest var et overraskelsesmoment for os selv.

Er I sikre på, det ikke bare var journalister som os, der står her?

- Det kan godt være. Så kunne han bare være blevet der og have sagt det.

AGF's cheftræner Uwe Rösler meddelte højt og tydeligt, at der bestemt ikke havde været nogen AGF-spion til FC Midtjyllands træning.

Læs mere om sagen her.

Læs også Tipsbladets kommentar fra stadion i Århus efter den vilde kamp, hvor FC Midtjylland med den usandsynlige sejr på 3-2 holder sig fuldt ud inde i guldkampen forud for en vital kamp hjemme mod FC København på fredag i næste uge.