• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

FCM-komet om svær tid: Det så lidt sort ud dengang

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjyllands Gustav Isaksen har stødt på en række udfordringer i jagten på en fast plads på førsteholdet i FC Midtjylland.

Af Mathias Høj Jensen

Gustav Isaksen er efterhånden kommet på manges læber for sine gode præstationer, men rejsen frem til en startplads hos FC Midtjylland har ikke været uden udfordringer.

Det fortæller han til Herning Folkeblad.

Den 19-årige offensivspiller har fået lidt af et gennembrud i 3F Superligaen i denne sæson. Flere gange har han fået chancen fra start, og det har ofte været med god succes.

De gode præstationer kommer på baggrund af en svær periode i 2020, hvor skader og stor konkurrence holdt Isaksen væk fra spilletid i FC Midtjylland.

- Fra den ene uge til den anden kan der bare ske så meget. Jeg var nede sidste år og kæmpede meget for at komme ind på holdet. Det så lidt sort ud dengang. Det var svært at blive ved med at tro på det, må jeg da indrømme. Men jeg brugte tiden på at træne nogle af de ting, som jeg synes, jeg manglede i mit spil. Så at stå her nu og have udviklet mig så meget har været en fed tur, og jeg håber bare, at jeg kan blive ved med at lægge på, siger stortalentet.

Isaksen har scoret tre mål i indeværende sæson. Et af målene blev scoret i opgøret hjemme mod Brøndby, hvor han scorede sejrsmålet til 1-0, ligesom han også nettede i begge opgør mod OB i pokalkvartfinalen.

Søndag kan han igen få chancen, når FC Midtjyllands gæster AGF i mesterskabsspillet i 3F Superligaen.

Opgøret mellem AGF og FC Midtjylland bliver fløjtet i gang klokken 18.00 på Ceres Park.

Læs vores optakt til opgøret her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus