• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM-lejren: Sådan knækker vi FCK

Foto: Getty Images

FC Midtjylland har planen klar til onsdagens kamp mod FCK.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland står overfor en af sæsonens helt store opgaver, når de onsdag aften skal møde FC København i Parken. Inden er de to point foran Brøndby på andenpladsen, og dermed vil resultatet give en stor pejling af, hvor mesterskabet ender.

Hos midtjyderne har assistenttræner Kristian Bach Bak en plan for, hvordan de skal komme fra hovedstaden med en sejr. Det fortæller han om i et interview på FCM's hjemmeside.

- Der er ingen tvivl om, at FCK er et stærkt hold med mange profiler, så vi skal være skarpe. Vi kigger selvfølgelig på, hvad de har succes med lige nu og har respekt for det, men som altid er det største fokus på os selv. Vi skal knække dem med vores egne styrker, siger han og fortsætter:

- Mest af alt tror jeg, at det bliver en mental kamp, hvor der kommer til at være momentum begge veje. Vi skal bevare roen og være cool i de afgørende situationer for at snuppe de tre point, som vi naturligvis går efter, lyder det fra Bach Bak.

Endvidere peger han da også på, at det har været lidt tungt i de seneste par kampe mod Brøndby og Randers. Det er dog ikke det hele, mener FCM-assistenten.

- Men også bliver ramt af nogle dumme beslutninger med rødt kort og straffespark imod. Der har vi manglet det sidste, men vi har fået trukket en streg i sandet og kigger fremad nu, fastslår Kristian Bach Bak, som nu bare glæder sig til at skulle ind i Parken med 10.000 tilskuere.

Der er desuden blevet skiftet lidt ud i truppen i forhold til FC Midtjyllands kamp mod Randers. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020