• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCM om nyindkøbs karantæne: Det er en anden kultur

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Midtjyllands nye forsvarsprofil har fået en lang karantæne med fra Brasilien, hvor han var involveret i tumult.

Af Victor Risager

Der tikkede skidt nyt ind for FC Midtjylland få timer inden tirsdagens kamp mod PSV Eindhoven i Champions League-kvalifikationen. 

FIFA havde således stadfæstet en karantænedom, som forsvarsprofilen Juninho var blevet idømt i hjemlandet Brasilien, efter at han var involveret i noget nær et masseslagsmål. Af den grund måtte FC Midtjylland undvære forsvarsspillerne mod PSV samt i de kommende fem kampe. 

FC Midtjylland lagde ikke skjul på, at de ærgrede sig over timingen af nyheden, som kom kun fire timer før kampstart. Men de kendte også til risikoen, fortalte sportschef Svend Graversen til TV3 Sport efter kampen

-  Vi har selvfølgelig kendt den. Det er ikke en overraskelse for os. Vi er ærgerlige over udfaldet, og at den kommer i dag, sagde han og forholdt sig til, at de har hentet en spiller med den historik:

- Nu er det jo en anden fodboldkultur, han kommer fra, så vi er selvfølgelig ikke glade for, at han har fået de her karantænedage. Men jeg tror, man skal forstå, at han kommer fra en anden fodboldkultur, hvor der er flere følelser og passion i spillet. Når det er sagt, er Juninho rigtig, rigtig ked af det.

Samtidig understregede Svend Graversen, at det har lovligt, at Juninho har spillet de seneste kampe for midtjyderne.

- Selvfølgelig har han det. Den er stadfæstet til, at den gælder fra nu af og for de næste seks kampe fra i dag af. Det må vi jo kigge ind i og kigge på, om vi kan appellere den her afgørelse. Det må vi få vores advokater til at se på, sagde FC Midtjylland-bossen.

Se hele klippet med Svend Graversen i videoen øverst i artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020