Video : Tipsbladet
Superliga

FCM scorer millioner på eks-spillers succes

FC Midtjylland-kending runder snart 30 kampe med minimum 45 minutter på banen for Sporting CP, og når det sker, ryger der en pose penge til midtjyderne, forlyder det.

Det kan godt være, at Ousmane Diomande aldrig nåede at bidrage på banen for FC Midtjyllands Superliga-hold, men han har i den grad bidraget økonomisk.

I foråret solgte “ulvene” den 19-årige forsvarsspiller til Sporting CP for hele 56 millioner kroner, og dengang skrev B.T. Sport også, at midtjyderne kan tjene yderligere 37 millioner kroner via diverse bonusser.

En af de bonusser bliver formentlig snart indløst. Ousmane Diomande vil således - hvis alt går vel - runde 30 kampe med minimum 45 minutter på banen for Sporting CP i løbet af den kommende måned, og når det sker, skal portugiserne sende godt og vel 11 millioner kroner til Heden.

Det skriver portugisiske Record, og det stemmer overens med Tipsbladets oplysninger.

Og der kan også snart være mange flere millioner på vej. Som Tipsbladet skrev i sidste uge, har FC Midtjylland en videresalgsklausul på 20 procent.

Det kan blive særdeles lukrativt, i og med at Ousmane Diomande på rygteplan sættes i forbindelse med store klubber som Newcastle.

Lige nu er den 19-årige ivorianske forsvarsspiller dog fortsat at finde i portugisiske Sporting CP, hvor han har kontrakt til sommeren 2027 og har en frikøbsklausul på hele 600 millioner danske kroner.