Foto: Getty Images
Superliga

FCM sender spiller til Holland: Nu ruller bussen

August Priske vender tilbage til en by, som han kender særdeles godt.

Den 19-årige FC Midtjylland-angriber August Priske har i de seneste sæsoner været udlejet til PSV Eindhoven, og efter en opstart i FCM er der nu udsigt til, at han skal tilbage til Eindhoven igen.

Denne gang er det dog for FC Eindhoven, der spiller i den næstbedste hollandske række. Det er en aftale, som han er godt tilfreds med, fortæller han på FCM's hjemmeside.

- Jeg kommer ned til en rigtig fin liga med nogle gode hold og spændende kampe, hvor jeg håber på kontinuerlig spilletid. Jeg kender ligaen, kulturen og har allerede boet i byen nogle år, siger han og fortsætter:

- Nu skal jeg ned og vise mig frem, score mål og blive en vigtig spiller for holdet, lyder det fra August Priske.

Det er desuden blevet til en fem-årig kontrakt for Priske, som han virker til at sætte en hel del pris på.

- Nu har jeg skrevet under på fem år med FC Midtjylland, og så ruller bussen ellers, når jeg kommer hjem næste sommer. Klubben har præsenteret en fin plan, og slår jeg igennem i Midtjylland, venter der fodbold på en høj hylde, så det er mit klare mål, fortæller Priske.

Hos FC Midtjylland peger vicesportschef Kristian Bach Bak på, at det er vigtigt med spilletid for en i August Priskes alder, og man regner med, at han kommer endnu stærkere tilbage, når lejeopholdet er overstået.

- Det er en spiller, vi tror meget på, og kan han bygge yderligere på sine spidskompetencer, står vi med en utrolig spændende angriber, som besidder en interessant fysik og målfarlighed. Vi glæder os over at have lavet en god aftale for alle parter, og nu ser vi frem til at følge hans fortsatte udvikling i Holland, siger Kristian Bach Bak.

FCM er desuden også ude efter spillere, der kan komme til klubben. Blandt andet til midterforsvaret. Læs mere om det her.