• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

FCM-spiller har fået nok: Jagter permanent skifte

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Forsvarsspilleren håber, at der kommer til at ske noget til januartransfervinduet.

Af Jacob Quvang

Søren Reese har de seneste år haft en lidt atypisk karriere set ud fra en dansk fodboldspillers perspektiv. 

Efter skiftet til FC Midtjylland fra Viborg tilbage i 2018 har han været på det ene lejeophold efter det andet. Dette efterår har ikke været anderledes, hvor SønderjyskE har haft ham på græs. Denne usikre tilværelse med kortvarige klubskifte er midtstopperen dog træt af. Så træt, at han nu søger et permanent skifte til januar. Det fortæller han til Viborg Folkeblad

- Jeg ser ind i et transfervindue, hvor jeg håber at få et mere permanent skifte. Vi er blevet en lille familie nu, og jeg har brug for, at der kommer lidt ro på, så vi kan finde en base. Nu har jeg prøvet det andet, og det var sådan, tingene udviklede sig for mig, men nu er det tid til at slå mig lidt mere ned, siger Reese til mediet. 

For syv måneder siden blev Søren Reese far til en datter med sin kæreste. Han håber at finde noget stabilt, men samtidig længerevarende. Han udelukker ikke, at det kan blive i SønderjyskE, som kun har lejet Reese året ud, eller om han skal finde en anden klub. 

Han har et par pokalkampe tilbage med SønderjyskE, før lejekontrakten løber ud, og han efter planen skal tilbage til FC Midtjylland. 

Selv om han har været ejet af FCM i tre et halvt år, så har han aldrig spillet en kamp for dem. Hans forskellige lejeophold i perioden siden tæller AC Horsens, Esbjerg, Zaglebie Lubin, AC Horsens igen og nu SønderjyskE. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020