• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCM-spiller tilbage efter skadeshelvede: Det føles uvirkeligt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tilbagevendte FC Midtjylland-stopper lægger ikke skjul på, at det var rart at gøre comeback.

Af Victor Risager

Efter et sandt skadesmareridt gjorde Kristian Riis søndag eftermiddag comeback for FC Midtjylland og fik knap en halv time på banen i en testkamp mod AaB.

Kristian Riis havde inden søndagens kamp ikke spillet en kamp for det midtjyske mandskab i 840 dage som følge af knæskader, og hans seneste kamp var en reserveholdskamp mod Lyngby Boldklubs ditto i efteråret 2018.

Så det var en stor dag for den 23-årige stopper.

Læs også:FCM'er fik comeback efter to års skadeshelvede i maraton-kamp mod AaB

- Det føles helt uvirkeligt. Jeg er meget glad og start. Det har været en lang og sej kamp, men at jeg står her nu, er det hele værd. Det har været hårdt, men jeg nyder, at jeg ikke gav op, og jeg nyder, at jeg var stærk nok til at komme igennem det. Alt i alt er jeg bare rigtig glad, siger Kristian Riis til FCM TV.

Nu er spørgsmålet, om han kan spille en rolle for FC Midtjylland i løbet af forårssæsonen, men selv har stopperen ikke gjort sig nogle forventninger.

Læs også:Priske: Dette har vi fokus på i forhold til offensiven

- Planen er, at jeg tager det stille og roligt dag for dag og bygger på. Nu har jeg fået de første 30 minutter, så må vi se, om vi ikke kan få bygget det op til endnu mere. Det er klart, at vi skal tage det stille og roligt. Det har været to år, og at jeg står her i dag, betyder ikke, at jeg er 110 procent klar. Det betyder, at jeg er på vej. Det var et stort skridt i dag - både for hovedet og for kroppen. Forhåbentlig er jeg 110 procent klar, når vi går ind i sæsonen. Der er ikke nogen forventning om, at jeg skal ind og spille noget. Jeg nyder bare at være tilbage, siger han.

Kristian Riis’ næste chance for spilletid for FC Midtjylland er i den kommende uge, hvor de skal møde både Silkeborg IF og Esbjerg fB i testkampe. Derefter venter forårspremieren i Superligaen mod SønderjyskE den 4. februar. 

Læs også:Avis: Denne Superliga-klub henter Sanneh på lejeaftale

Læs også:Daramy har klart mål for foråret: Her skal FCK ende sæsonen

Læs også:Tæt på starten af forårssæsonen: Skaderne vælter ned over FCM

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus