FCM udskyder FCK-guldfest med sejr i Silkeborg

FC Midtjylland udsatte FC Københavns guldfest, da holdet mandag effektivt slog Silkeborg med 4-1 på Jysk Park.

FC København må vente lidt endnu med at fejre mesterskabet i Superligaen.

Det står klart, efter at FC Midtjylland mandag hentede en effektiv sejr på 4-1 mod bronzevinderne fra Silkeborg på Jysk Park i næstsidste runde af mesterskabsspillet.

Med sejren har FCM tre point op til FCK inden sidste spillerunde. Midtjyderne skal dog også hale ni mål ind på københavnerne, hvis guldet skal sikres, og det ser derfor stadig umådeligt svært ud for Bo Henriksens tropper.

Gennem kampen havde Silkeborg mest initiativ på bolden, men gæsterne skulle vise sig at være uhyre effektive, når chancerne opstod.

Det gjaldt især for FCM's forsvarsspiller Mads Døhr Thychosen, der formåede at score to mål på to chancer i starten af anden halvleg.

Kampen var kun syv minutter gammel, da FCM-kantspilleren Edward Chilufya udnyttede en forsvarsfejl og sendte sit hold på 1-0.

Efter målet tog Silkeborg det meste initiativ og pressede FCM længere og længere tilbage.

I starten af anden halvleg fik FCM's Mads Døhr Thychosen dog ødelagt værternes chancer, da han scorede to mål inden for de første ti minutter.

Ved det første mål tog han et uvant løb i dybden og kvitterede med en effektiv afslutning, og ved den anden scoring stod han placeret helt fri ved bageste stolpe efter et indlæg.

FCM fik i det 87. minut hentet endnu et mål ind på FCK, da midtstopperen Juninho headede midtjyderne 4-0.

Lykken varede dog ikke længe, da værternes midtbanespiller Anders Klynge fik reduceret til 1-4 i overtiden af kampen.