• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM'er om giga-afbrænder: Fik lille hjerneblødning

Foto: Getty Images

Frederik Heiselberg var bestemt ikke stolt af sine afbrændere mod OB.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjyllands Frederik Heiselberg kom fredag på tavlen i 3-1-sejren over OB i Superligaen. Det var hans første for førsteholdstruppen, men der var også mere at se tilbage på - og desværre af den negative slags.

Undervejs havde han nemlig en kæmpe chance - eller rettere to - for at få scoret igen, da han blev spillet helt fri foran mål. Heiselberg måtte derfor forklare, hvad der skete efterfølgende i et interview med TV3 Sport.

- Ja, der får jeg nok en lille hjerneblødning, må jeg nok sige. Gus (Isaksen red.) spiller mig egentlig, som han skal, og så ligger den en lille smule bag mig, siger Heiselberg og fortsætter:

- . Så kan jeg godt fornemme ham OB-spilleren, og så tænker jeg, at han når at blokere den her, så jeg tipper den lige med højre ligeså stille over ham. Så får jeg ikke givet den nok, og så ser jeg skidt ud, må jeg bare sige, siger han og fortsætter. Så kommer den tilbage, og jeg rammer en mand mere. Det må jeg sige, at jeg heller ikke er stolt af, lyder det fra ham.

Endvidere har han ikke tjek på, hvorvidt afbrænderen kommer til at koste i bødekassen.

- Det håber jeg ikke, men man ved ikke, hvad Dalle (Henrik Dalsgaard red.) kan finde på. Når den giver en sejr stadig, så tror jeg, at jeg slipper billigt fra den. Men jeg må sige, at det var nervepirrende minutter til sidst, inden vi scorer, fortæller Heiselberg.

Situationen med afbrænderen kan ses i toppen af artiklen.

Det var desuden Thomas Thomasbergs første kamp efter sin tilbagevenden til FCM. Læs mere om kampen her.