Video : Tipsbladet
Superliga

FCM'er vil væk: Her er tilbudsprisen på ham

Joel Andersson har planer om at blive i udlandet, forlyder det.

FC Midtjyllands svenske højreback Joel Andersson fik det meste af sin seneste sæson spoleret af en skade, men i de sidste kampe var han klar og fik sig nogle kampe i midtjydernes mesterskab.

Det ser dog ud til, at han kan være på vej videre, og ifølge svenske FotbollDirekt er det gjort tydeligt, at han ønsker sig noget nyt i karrieren. De kan samtidig fortælle, at FCM er ude efter en pris på mellem tre og fire millioner kroner.

I den forbindelse bliver der peget på, at det ikke er en tur hjem til Sverige, der tæller mest for ham, men at det er den højeste prioritet for ham i øjeblikket at være i udlandet, når han tager sit næste skridt.

Selv har han også i et interview talt om, at tiden er inde til at skifte.

Tilbage i marts kunne førnævnte medie fortælle, at svenske Häcken skulle have gjort sig et forsøg på at få fat i den nu 27-årige back. Det blev også bekræftet at klubbens sportschef Martin Ericsson.

I alt er det blevet til 179 kampe i FCM for Joel Andersson, som han nu har vundet to danske mesterskaber og to danske pokalturneringer med.

Som om det ikke er nok, så kan det også meldes, at Joel Anderssons tvillingebror Adam Andersson med en fortid i Randers kan være på vej mod noget nyt. Han spiller nu i norske Rosenborg, som han har kontraktudløb med til nytår. Han overvejer seriøst et skifte, forlyder det.

For Joel Anderssons vedkommende udløber hans aftale med FC Midtjylland først i sommeren 2026.