FCN-forsvarer med særlig gestus efter debutmål

Særligt én person var i Maxwell Woledzis tanker, efter han scorede sit første mål for FC Nordsjælland i søndagens kamp mod AaB.

FC Nordsjællands Maxwell Woledzi sendte en gestus til sin mor efter sit debutmål i søndagens hjemmekamp mod AaB.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

Ghaneseren scorede til 2-1 for FC Nordsjælland midtvejs i anden halvleg, og i sin jubelscene hev han op i trøjen for at vise en t-shirt, som han bar under sin spillertrøje.

- Jeg jublede og viste et billede af min mor med skriften “My hero”. Jeg vil gerne dedikere målet til min mor, fordi jeg elsker hende, siger midtstopperen.

- Den t-shirt har jeg altid på under min normale spillertrøje, så det var virkelige fedt at kunne vise den frem. Jeg er sikker på, at hun er meget stolt af mig. Jeg vil bare gerne gøre hende glad.

Søndagens opgør endte 2-2, da AaBs Iver Fossum scorede på straffespark ti minutter senere.

Med det uafgjorte resultat ligger FC Nordsjælland stadig på en 10. plads i 3F Superligaen med fem point op til OB på syvendepladsen og 11 point ned til AC Horsens.

Se Woledzis scoring i videoen øverst i artiklen.