• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

FCN må undvære Flemming P.: Sad med tårer i øjnene

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland må klare sig uden cheftræneren i den kommende tid.

Af Mads Bye Marboe

FC Nordsjælland har givet Flemming Pedersen lov til at gå tidligt på ferie. Jeg sad med tårer i øjnene over for Jan Laursen, fortæller han til sn.dk.

59-årige Pedersen har de sidste to-og-et-halvt år boet for sig selv i en toværelses hotellejlighed i Right to Dream Park, fordi hans datter er knoglemarvstransplanteret og har været ekstra udsat under coronapandemien.

Undervejs kunne han ingen fysisk kontakt have med familien, og på intet tidspunkt har han været hjemme i mere end 14 dage i streg.

Det får han imidlertid mulighed for nu, for FC Nordsjælland har givet Flemming Pedersen lov til at gå tidligt på ferie. Da han fik beskeden af sportschef Jan Laursen, blev han helt rørt.

- Jeg glæder mig så meget. Rudi (journalist hos sn.dk), det kan du slet ikke drømme om. Jeg kunne bare mærke, at da det blev en mulighed, så kom følelserne op i mig, og jeg sad med tårerne i øjnene over for Jan Laursen.

Flemming Pedersen er derfor ikke med omkring holdet, der fortsætter med at træne indtil den 12. december. Klubben har også et par træningskampe, man må klare uden cheftræneren.