• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

FCN skal rejse sig efter pokalfiasko

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland skal i weekend op imod AaB, hvor man skal forsøge at vaske en pinlig pokalplet af sig.

Af tipsbladet.dk

FC Nordsjællands mange unge spillere har fået masser af ros, men lige op til landskamppausen leverede man noget af en skuffelse.

Mod Hvidovre i Sydbank Pokalen løb FCN-spillerne ind i et nederlag, og dermed er pokaldrømmen forbi for denne gang, inden den overhovedet var kommet i gang.

Nu gælder det så fuld fokus på 3F Superligaen og weekendens opgave ude mod AaB, men assistenttræner Frank Hjortebjerg gør stadig status over pokalnederlaget:

- Refleksionerne har gået på, både i trænerteamet og i spillertruppen, at der er et stykke op til, at vi som samlet trup har et Superliga-top-niveau. Der er noget i basen, der skal være stærkere hos alle. Således at vi kan præstere, upåagtet om vi spiller med den solide Superliga-stamme eller dem, som er mere på vej op, siger Frank Hjortebjerg til klubbens hjemmeside.

Assistenttræneren forventer et sultent FCN-mandskab i weekendens kamp mod AaB, hvor man vil tilbage op på hesten efter pokal-fiaskoen. Let bliver det dog ikke, da AaB er i god forfatning:

- Det bliver en taktisk affære, hvor begge hold prøver at forberede sig på nogle ting og sager, men ikke rammer spot on på det hele. Og så må man lave lidt om undervejs og justere lidt til. Så jeg kan forestille mig, at det bliver en kamp, hvor trænerbænken er meget aktiv og får noget at arbejde med, understreger han.

Kampen i Aalborg spilles klokken 14.00 søndag.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus