Video : Tipsbladet
Superliga

Hoff Thorup afviger medalje-snak: Ikke vigtigt

FCN er pludselig med i toppen, men Johannes Hoff Thorup fokuserer på præstationer frem for stillingen.

FC Nordsjælland nappede mandag sin tredje sejr ud af lige så mange mulige i mesterskabsspillet, da udekampen mod Silkeborg blev sneget hjem med 1-0.

Sejren bragte FCN op på siden af nummer tre, FC København, mens der nu kun er seks point op til Brøndby og FC Midtjylland øverst i tabellen.

Derfor måtte FCN-truppen forholde sig til spørgsmål om mulig medalje - måske endda af guld - efter endnu en sejr.

Træner Johannes Hoff Thorup går dog ikke med på snakken om medaljer.

- Det er ikke så vigtigt for os. Det handler om vores præstationer og om, at vi skal tro på, vi kan slå alle.

- Så må vi se, hvordan det ser ud, når boet skal gøres op. Det ser godt ud nu, men der vil komme bump på vejen, siger Johannes Hoff Thorup til TV3 Sport.

Der var store chancer til begge hold i mandagens kamp, men kun Andreas Schjelderup kom på tavlen, da han i anden halvlegs første minut udnyttede to forsvarsfejl i Silkeborg-forsvaret.

- Det var ikke vores bedste kamp, men jeg er ligeglad, når bare vi fik tre point. Det går rigtigt godt nu, og vi er fire gode hold i toppen, men om vi skal regnes med i guldkampen, må andre bedømme, siger Andreas Schjelderup.

Backen Martin Frese var ikke imponeret over sit holds spil.

- Vores præstation var sløset og uden energi, men vi kæmpede til det sidste. Nu er vi en del af toppen, og vi jagter det hele, siger Martin Frese til TV3 Sport.

FCN skal i den kommende runde møde AGF på hjemmebane.

/ritzau/