Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-træner om Norwich-rygte: Vil være respektløst

FC Nordsjælland-cheftræneren vil ikke gå ind i rygterne om den engelske klub.

FC Nordsjællands cheftræner Johannes Hoff Thorup er på det seneste blevet sat i forbindelse med et job i den engelske klub Norwich, men når man forholder ham det, så er det ikke det mest tydelige svar, der kommer fra ham.

I et interview med Viaplay fortæller han, hvordan han ser på det.

- Om jeg har hørt noget fra? Jeg vil sige - som jeg i øvrigt har sagt flere gange i løbet af sæsonen. Når jeg er ansat et sted, så har jeg så stor respekt for det sted, jeg er ansat. Altså, se lige den kulisse, der står bag mig lige nu. Altså, jeg synes, at det ville være så respektløst af mig at gå ud og snakke om andre klubber eller andre situationer, siger han og fortsætter:

- Ligegyldig om det var tæt på eller fuldstændig kilometervis langt fra. Så jeg kommer aldrig nogensinde til at gå dybere ind i det, fordi den her klub betyder så meget, at vi ikke skal stå her på sidste dag af sæsonen og tale om alt muligt andet, lyder det fra Hoff Thorup.

Selv peger han desuden på, at han ikke ser rygterne om interesse som anerkendelse. I stedet ser han det på en anden måde.

- Der er jeg måske lidt underlig, hvad det angår. Jeg ser det som en større anerkendelse, når den klub, som jeg arbejder i, de sætter pris på, at jeg er der som cheftræner. Jeg ser det som en større anerkendelse, at de spillere, som jeg træner hver dag, de sætter pris på at spille fodbold på den måde, som jeg gerne vil spille fodbold på, siger han og tilføjer:

- Skulle det så på et eller andet tidspunkt i løbet af min karriere være et andet sted end i FC Nordsjælland, så håber jeg, at det vil være det samme. Hvad folk skriver, og hvad folk synes udefra. Der er så meget snak i den her fodboldverden, og der er så mange holdninger til alt muligt. Så det jeg sætter mest pris på, det er dem, der er nærmest - og at de sætter pris på det arbejde, som jeg laver, fastslår Johannes Hoff Thorup.

Han har været cheftræner i FCN halvandet år.