• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Fik fingrene i FCK-angriber: Vi er meget heldige

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sønderjyske har lånt FC København-angriberen Orri Oskarsson resten af sæsonen.

Af Ole Hoffskov

Orri Oskarsson gjorde, hvad der passede ham i dansk U19-fodbold, og nu skal islændingen vise, at han også er i stand til at gøre en forskel mod de voksne.

I den forbindelse er han blevet udlejet fra FC København til Sønderjyske, og i Haderslev-klubben er der stor tilfredshed med tilgangen af den 18-årige angriber. Det fastslår sportsdirektør Esben Hansen over for Der Nordschleswiger.

Foruden Orri Oskarsson hentede sønderjyderne også Jonas Thorsen på sidstedagen af transfervinduet, og Esben Hansen kalder det "to muligheder, man ikke kunne gå glip af".

- Jeg vil ikke udelukke, at Jonas Thorsen også er hos os efter sommerferien, men Orri vender tilbage til FC København. Det er en ung angriber, som FCK regner med skal spille på førsteholdet. Vi er bare heldige, at han skal spille for os i fem måneder, siger sportsdirektøren til Der Nordschleswiger.

Orri Oskarsson har i denne sæson haft otte optrædener for FC København, og de fleste af dem har været korte indhop. Han scorede et enkelt mål i pokalkampen mod Thisted FC den 11. september.

For et par uger siden talte Tipsbladet med netop Orri Oskarsson - læs det interview her.