• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Claes & Mikkel Fuhr Nielsen

Fik konkret tilbud fra FC København

Foto: Getty Images

Tidligere supertalent fik et konkret tilbud fra FC København tilbage i januar ifølge Tipsbladets oplysninger, som han takkede nej til.

Af Lasse Claes & Mikkel Fuhr Nielsen

For to år siden så fremtiden mere end lys ud for Becir Omeragic, der er på kontrakt i FC Zürich.

Stortalentet havde fået sit gennembrud på førsteholdet, og forhåbningerne var, at han ville bryde klubbens transferrekord, da flere af Europas største klubber lå på spring.

Helt så godt gik det imidlertid ikke, og den schweiziske stopper, der i dag er 21 år, er fortsat på kontrakt i FC Zürich, hvor aftalen udløber til sommer. Derfor vil transferkabalen det også sådan, at mindre fisk pludselig får muligheden for at byde sig til.

Ifølge Tipsbladets oplysninger forsøgte FC København sig med et tilbud i januar. Andre klubber var også inde i billedet, men et skifte nåede aldrig dets afsluttende forhandlinger, da stopperen ikke ønskede et skifte.

De to andre klubber er henholdsvis en Champions League-klub og en klub fra Serie A. 

Tipsbladet erfarer, at det blandt andet skyldtes, at et nært familiemedlem til Omeragic er alvorligt syg. Derfor ønsker han at blive i hjemlandet for at være tættere på sine nærmeste, inden han træffer en beslutning om fremtiden til sommer.

Tipsbladets oplysninger fortæller videre, at det ikke kun var familiesituationen, som blev afgørende for beslutningen. Andre ting spillede ligeledes en rolle. 

21-årige Becir Omeragic, der i en alder af 16 valgte FC Zürich fremfor FC Barcelona og Bayern München, forlader med al sandsynlighed klubben på en fri transfer til sommer, da man ikke kan blive enige om en forlængelse.

Under Bo Henriksen er han røget tilbage i startopstillingen, hvor det er blevet til 14 kampe i denne sæson. Til sommer vil han have tilbragt fem år i klubben.