Superliga

Fire klubber følger Janssen tæt

Tyske klubber sværmer om Esbjergs Tim Janssen, mens han kæmper for at komme på holdet i Esbjerg. Også en dansk klub er interesseret.

Hollandske Tim Janssen er én af de næste spillere, der står klar på affryingsrampen i Esbjerg. Janssen er i klubben på et playersponsorat, og Esbjerg har givet udtryk for, at de vil give investorerne noget igen ved at sælge ham, inden hans kontrakt udløber om godt halvandet år.

Og der er da også interesse for den 25-årige angriber, der tog til Vestjylland fra NEC Nijmegen for snart to år siden.

- Der er to klubber fra 2. bundesliga og én mindre klub i Bundesligaen, der følger Tim tæt, men jeg har også snakket med nogle danske klubber om ham, og der er én klub, der er lidt mere interesseret end de andre. De kan lide ham, men kan de så også betale hans løn? Det er spørgsmålet. Der er endnu ikke nogen af klubberne, der har sagt, at ham tager vi, så situationen er fortsat uafklaret, siger Janssens agent Alex Kroes til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Janssen: Seriøs interesse for mig

Efter trænerskiftet fra Ove Pedersen til Jess Thorup har Tim Janssen da også mistet sin ellers så faste plads i Esbjergs angreb, der i stedet typisk består af Søren Rieks og Jesper Lange.

Ændrer den situation sig ikke snart for Tim Janssen, så er det meget usandsynligt, at hollænderen kommer afsted til sommer.

- Resten af sæsonen er som en eksamen for Tim. Og den eneste måde han kan sælge sig selv er ved at lave mål. Så simpelt er det. Gør han det godt, så er jeg sikker på, at han bliver solgt, og det ville være godt for alle parter. Omvendt er han slet ikke desperat for at komme væk, og derfor er der heller ikke noget pres for, at det skal være til sommer, siger Alex Kroes.

Tim Janssen har scoret syv Superliga-mål for Esbjerg i denne sæson. Han er klubbens topscorer med et mål mere end Søren Rieks.