Video : Tipsbladet
Superliga

Flere danske klubber jagter Nathan Trott

Tipsbladet kan fortælle, at flere danske klubber har henvendt sig til Vejle-keeper Nathan Trott.

Nathan Trott er en eftertragtet herre.

Den engelske keeper har vist tårnhøjt niveau i Vejle, hvortil Trott har været udlejet fra West Ham i  de seneste to sæsoner.

De flotte præstationer har naturligvis kastet godt med interesse af sig, og Tipsbladet kan fortælle, at der er konkret interesse fra flere danske klubber, mens adskillige udenlandske klubber også har tilkendegivet sin interesse.

Til sommer har Nathan Trott kontraktudløb i West Ham, så mange klubber har nok haft en våd drøm om at kunne erhverve den 25-årige målmand på en fri transfer.

Det er dog ikke noget, klubberne skal sætte næsen op efter.

I Trotts kontrakt med West Ham er der nemlig en option, der gør, at London-klubben kan forlænge kontrakten med to år, hvis man ønsker.

Ifølge Tipsbladets oplysninger peger alt på, at optionen bliver taget i brug, så West Ham dermed har mulighed for at tjene en skilling på Trott, der ser ud til at skulle videre til sommer.

Optionen har ingen udløbsdato, så West Ham skal bare gøre brug af den, inden Trotts kontrakt udløber ved udgangen af juni måned.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Alamy

Tipsbladet har i januar interviewet Nathan Trott om FC København og andre danske topklubber som en mulig ny destination. 

- Jeg har set en masse rygter om FC Københavns interesse. Der har været holdkammerater og trænere - en masse trænere i West Ham - som har spurgt mig, hvad der foregår.

- Så vidt jeg ved har det kun været rygter i medierne indtil videre, så jeg har ikke haft så stor opmærksomhed på det, mens jeg har været på ferie i vinterpausen. Jeg har set rygterne, men jeg tror, at de på nuværende tidspunkt kun er rygter, lød det fra Nathan Trott. 

Vil det også være interessant for dig, hvis en anden dansk klub end FC København vil hente dig til sommer?

- Jeg ville helt sikkert ikke udelukke muligheden, hvis andre danske topklubber skulle være interesseret. Det ville jeg helt sikkert overveje.

- Men til sommer har jeg nok flere muligheder, så jeg må vente og se, hvilken mulighed, der er den bedste for mig. Jeg vil tage mig god tid til at tage den beslutning, sagde Nathan Trott til Tipsbladet. 

Nathan Trott står noteret for 52 kampe i Vejle-trøjen, hvoraf han 20 af gangene har holdt buret rent.

I West Ham har han spillet en enkelt seniorkamp, mens han står noteret for 61 kampe for klubbens U21-hold.