Video : Tipsbladet
Superliga

OB forventer flere afgange end tilgange

Björn Wesström tror mere på, at OB-truppen bliver smallere, end at der kommer nye spillere i den kommende uge.

1. september lukker transfervinduet i Danmark, og derfor vil den kommende uge være sidste chance i denne omgang for klubberne at handle.

I OB har der været gang i svingdøren over sommeren med 14 afgange og 12 nye spillere, hvoraf nogle kom tilbage fra lejeophold.

Derfor er OB-truppen nået op på 27 spillere i alt, og derfor er det et område, der er fokus på i den sidste uge af transfervinduet.

- Jeg har en forventning om, at der skal flere spillere ud end ind. Det er sådan, vi ser det. Så må vi se, om det er mange eller få, siger fodbolddirektør Björn Wesström.

- Man vil gerne have to spillere på hver position for konkurrencen. Det er ikke helt muligt nu, fordi der er lidt for mange totalt set.

Fodbolddirektøren vil ikke ind på, hvilke positioner klubben præcist kigger efter, men understreger, at de vil være klar til at handle, hvis det rette kommer.

- Det er klart, at vi vil gøre holdet så godt som muligt, så ja.

- Når vi er i den sidste uge, kan der opstå muligheder, der ikke var mulige i starten. Vi må se, om vi skal gribe nogle af dem, eller om vi skal fortsætte med det, vi har, siger Wesström.

Andreas Alm har været manden, der har stået for ansvaret og set på nærmeste hold, hvor mange spillere der har været gennem systemet.

Derfor tvivler svenskeren også på, at den sidste handel er lavet i OB for denne omgang.

- Jeg har talt, at siden jeg kom for to år siden, har der været 56 spillere gennem holdet. Jeg ved det ikke helt, men jeg er ikke sikker på, at det stopper i denne uge. Alt kan ske.

- Jeg er lidt neutral. Hvis der kommer nye spillere, skal vi tage godt imod dem. Bjørn og jeg har arbejdet sammen i otte år, og jeg har endnu ikke givet ham en ønskeliste, siger cheftræneren.

/ritzau/