• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Fodboldekspert Morten Bruun skifter til TV 2

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Morten Bruun er ny fodboldekspert på TV 2.

Af Ole Hoffskov

TV 2 fortsætter oprustningen af kanalens fodbolddækning og kan fredag præsentere et markant navn.

TV-stationen oplyser, at man har ansat Morten Bruun som ny fodboldekspert. Den tidligere danske landsholdsspiller tiltræder i Odense 1. februar og forlader dermed Discovery Networks, hvor han de seneste mange år har været ansat i en lignende stilling.

Morten Bruun følger i slipstrømmen på Carsten Werge, Camilla Martin og Jon Pagh, der også for nyligt er rykket til Kvægtorvet i Odense.

I sit nye job skal han blandt andet beskæftige sig med det danske landshold. 

- Jeg ser frem til at blive en del af fodbolddækningen på TV 2. I vores land er der ikke noget, der samler os mere end fodboldlandsholdet. Sommeren 2021 var jo nærmest en åbenbaring for mange danskeres forhold til fodbold og landsholdet, og jeg glæder mig til at være med på landsholdets fortsatte rejse, siger Morten Bruun og fortsætter:

- Igennem de senere år har jeg oplevet, hvordan TV 2 har oprustet på fodboldfronten med mange rettigheder og med et friskt og ambitiøst team af medarbejdere, der er blevet bedre og bedre. De danske hold i de europæiske turneringer er klubfodboldens mest spændende opgaver, og den spanske liga er jo min gamle kærlighed. Den fulgte jeg tæt i mange år, og hvem vil ikke gerne kommentere Real Madrid og FC Barcelona?

Det vil Morten Bruun gerne, og hans første opgave bag mikrofonen bliver netop et opgør med FC Barcelona. Det er i weekenden 5.-6. februar, når han skal dække opgøret mellem den catalanske storklub og Atletico Madrid.

Morten Bruun skal ligeledes indgå i dækningen af de kommende knockout-kampe i Europa League og Conference League. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020