Video : Tipsbladet
Superliga

Før Brøndby-opgør: Vigtigt med defensiv struktur

FC Nordsjælland-cheftræner kan se tilbage på to stærke udebanesejre.

FC Nordsjælland har efter en svær periode hentet to udesejre på 2-0 over henholdsvis Viborg og senest mod Trnava i Conference League. Det er noget, der har givet momentum, mener FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup.

Det vil han selvsagt gerne tage med ind til søndagens kamp mod Brøndby. Det fortæller han om i et interview på klubbens hjemmeside.

- Det har været godt at se, og det har været to stærke indsatser af holdet de sidste to kampe, hvorfor vi skal forsøge at fortsætte det positive momentum på søndag, lyder det fra Thorup.

Derudover kan han godt se dem bringe noget fra de seneste kampe ind i den kommende.

- Vi kan selvfølgelig tage noget med fra sejren i Slovakiet. Nu har vi leveret to gode udebanekampe i streg, hvor vi har vundet begge kampe 2-0 med en god defensiv base i begge opgør, siger han og fortsætter:

- Så det bliver igen vigtigt for os at holde den gode, defensive struktur på søndag mod Brøndby, da det er udgangspunktet for en god præstation, forklarer Johannes Hoff Thorup.

Han kan desuden se tilbage på, at FCN har vundet fire af de seneste fem interne kampe mod Brøndby, og det er igen søndag deres mål at snuppe endnu en sejr.

- Jeg synes, det har været virkelig positivt at se vores offensive formåen på det seneste, hvor det er blevet bedre og bedre over de sidste par kampe. Det bliver selvfølgelig også vigtigt for os være skarpe offensivt på søndag, da vi tager til Brøndby med en ambition om at vinde, fastslår FCN-træneren.

Kampen spilles søndag klokken 18. Læs mere om opgøret her.