• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Før FCM-brag: Uhre har fået røv i bukserne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby-angriberen Mikael Uhre har forbedret fysikken og taget cirka fire kilo på i ren muskler.

Af Tipsbladet.dk

- Prøv at se ham! Han har jo fået muskler, han har fået røv, han har fået brystkasse.

Sådan lød det fra TV3 Sport-eksperten Jesper Thygesen med henvisning til Mikael Uhre i optakten til Brøndbys opgør mod Vejle Boldklub i søndags, og dermed pegede han på Uhres forbedrede fysik som én af årsagerne til, at angriberen har stor succes i denne sæson.

Den køber Brøndby-profilen, der er delt topscorer i Superligaen med ni mål.

- Jeg vil ikke sige, at jeg har trænet ekstra på den måde. Det har været mere målrettet træning på diverse øvelser og med mere fokus på at få dem gjort rigtigt i forhold til, hvad jeg har gjort før. Hvis man tager et billede af mig fra et år siden og så et billede af mig nu, så er der kommet en god portion muskler på. Jeg vejede nok 83 kilo på en god dag for et år siden, nu ligger jeg omkring 87-87,5 kilo, så der er blevet lagt noget på samtidig med, at jeg har tabt mig i min fedtprocent. siger Uhre til Tipsbladet.

Han fastslår, at den øgede kampvægt ikke har påvirket hurtigheden eller eksplosiviteten.

- Den risiko er der selvfølgelig, og det har jeg også tænkt på, men for mig har det heldigvis været lige det modsatte. Det virker nærmest som om, at jeg er blevet endnu mere eksplosiv af det, og det er nok fordi, der har været den rette fokus på de øvelser, som jeg nu engang har lavet. Og så har kosten også hjulpet.

- Jeg er faktisk begyndt at spise mere, og det er jo lidt sjovt, for jeg har i mange år jagtet den lave fedtprocent, og så kom den rent faktisk ved, at jeg spiste noget mere, end jeg gjorde før. Det havde jeg ikke lige set komme, lyder det fra angriberen, der søndag jagt sin ligascoring nummer 10, når Brøndby møder FC Midtjylland. 

Du kan læse hele interviewet med Mikael Uhre i Tipsbladet, som er på gaden i dag. I avisen får du en masse optakt til weekendens to topkampe i Superligaen. Vi har således talt med Kamil Grabara, Kristian Bach Bak og Rasmus Falk. Derudover kan du læse et interview med Vejles to kroatere Denis Kolinger og Dominik Kovavic - og meget mere. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet.

Du kan også få et abonnement på fredagsavisen - læs mere her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus