Foto: Alamy
Superliga

For første gang - FCK er ikke længere guldfavorit

For første gang i denne sæson er FC København ikke længere favorit hos Danske Spil til at vinde mesterskabet.

FC København er ikke længere favorit til at vinde mesterskabet hos bookmakeren Danske Spil, og det er første gang i denne sæson, at der ikke at lavest odds at hente ved at tømme sparegrisen og satse indholdet på FCK som kommende guldvindere.

Brøndbys 2-1-sejr i Parken mandag har bragt de blå-gule op som bookmakerens mesterskabsfavorit, og i skrivende stund får man odds 2.00 hos Danske Spil ved at bette på Jesper Sørensens mandskab som kommende danske mestre.

I de første 22 runder har FC København været favoritter til at vinde klubbens tredje mesterskab i træk, men lige nu får man odds 2.90 på hovedstadsklubben som kommende mestre. 

FC Midtjylland giver odds 4.00.

Brøndbys triumf i Parken har bragt de blå-gule fem point foran FC København, mens der er to point ned til FC Midtjylland, så selv om det er tæt i toppen af dansk fodbold, er det Brøndby, der er i pole position med ni runder tilbage af Superligaen. 

Brøndby IF møder i den kommende runde Silkeborg IF på hjemmebane, mens FC København skal en tur til Farum, og FC Midtjylland skal en tur til Aarhus.