• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Forhandlinger i gang: FCM-spiller nærmere skifte

Foto: Getty Images

FC Midtjylland-målmand Jesper Hansen tid hos vice-mestrene nærmer sig givetvis sin afslutning.

Af Oliver Okstrøm

Jonas Lössl skiftede i januar til FC Midtjylland, hvor han efter en kort periode erobrede pladsen mellem stængerne fra Jesper Hansen. Det lykkedes ham dernæst også at tage en af pladserne på det danske EM-landshold.

For Jesper Hansen har det derfor lagt i kortene, at han skulle videre til et andet sted, hvis han skal spille igen. Det ser nu ud til, at han kan være rykket en del tættere på en ny klub. Det skriver B.T.

Her skulle der være tale om AGF, som i første omgang har forsøgt sig med et par ganske lave bud på målmanden. Den første bliver meldt som et rent nul, mens de siden prøvede sig af med 500.000.

Det er dog ikke noget, som de snu midtjyder er gået med til. Men ifølge førnævnte medie, så er der nu kommet et bud på 2,5 millioner kroner, som nu har fået FCM-ledelsen til at gå ind i en snak om en transfer.

Her kan der efter sigende være tale om, at det endelige beløb kommer op på tre millioner kroner, så Jesper Hansen kan præsentere en ny mand i kassen efter Kamil Grabaras lejeaftale med aarhusianerne udløb.

For Jesper Hansen, som bor i Silkeborg, vil et skifte til netop Aarhus-klubben også være et praktisk perfekt valg. Han skulle dog også have interesse fra udlandet.

I AGF er der i det hele taget godt gang i arbejdet for sportschef Stig Inge Bjørnebye, som har hentet en ny forsvarsspiller til klubben. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020