• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Forlader FCM: Michael Silberbauer lander stort job

Foto: Getty Images

Michael Silberbauer forlader FC Midtjylland efter et år.

Af Victor Risager

Den tidligere landsholdsspiller Michael Silberbauer stopper i sin rolle som assistenttræner for U19-holdet i FC Midtjylland efter et år, og i stedet fortsætter han trænerkarrieren i udlandet.

Han bliver nemlig ny assistenttræner på den schweiziske klub FC Basels førstehold. Det oplyser FC Midtjylland tirsdag eftermiddag.

- Det ærgrer os naturligvis at miste Michael, fordi han har gjort stort indtryk i klubben, både fagligt og menneskeligt, men samtidig gør det os stolte, at vi igen har udviklet en træner, der får en stor mulighed i seniorverdenen, fortæller akademichef Flemming Broe til fcm.dk. 

TIdligere på sommeren sendte midtjyderne også cheftræner Brian Priske til udlandet, da han blev ny cheftræner i belgiske Royal Antwerp. Til at afløse Brian Priske har klubben hyret Bo Henriksen som ny cheftræner.

I den forbindelse rykker FC Midtjylland også U19-cheftræner Henrik Jensen op som assistenttræner på førsteholdet, hvorfor klubben både skal have ny cheftræner og assistenttræner til U19-mandskab.

Michael Silberbauer nåede i løbet af sin aktive karriere at spille for FC Basels rivaler Young Boys samt FC Biel-Bienne i schweiziske fodbold. Tidligere har den 39-årige dansker også været assistenttræner i schweiziske FC Luzern. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020