Superliga Ole Hoffskov

Forlænger kontrakten med Randers FC

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Randers FC og Jakob Ankersen har besluttet sig for at fortsætte samarbejdet.

Af Ole Hoffskov

Randers FC har indgået en ny aftale med offensivspilleren Jakob Ankersen. Den 31-årige vestjyde havde kontraktudløb efter denne sæson, men nu er parterne nået til enighed om at forlænge samarbejdet til sommeren 2023.

- Vi er virkelig glade for at forlænge med Jakob, som er kommet ind med det, vi havde håbet. Vi har set den ”gamle” Jakob Ankersen, som vi kendte ham fra tidligere. Han har været med til at lave gode resultater i såvel den hjemlige liga som i vores europæiske kampe, siger Randers-direktør Søren Pedersen og tilføjer:

- Vi har set tegn på, at der kan bygges på og komme endnu mere output fremadrettet. Han er kommet virkelig fit tilbage og har vist lovende takter her i opstarten, så vi ser frem til endnu flere kampe med Jakob på holdet.

For offensivspilleren var det ikke en svær beslutning at forlænge samarbejdet.

- Jeg er faldet virkelig godt til i Randers og nyder at spille fodbold. Det er en rigtig god klub, og det er en spændende trup, der er samlet. Jeg glæder mig fortsat til at bidrage med mine kvaliteter og min rutine. Jeg føler mig virkelig godt tilpas og i god form, så nu må sæsonen gerne snart starte, så vi kan få skabt nogle mindeværdige øjeblikke i ligaen og mod Leicester om en måneds tid, siger Jakob Ankersen.

Offensivspilleren er noteret for 24 kampe og to mål for kronjyderne.