• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

Thomasberg: Der har været usikkerhed og tvivl

Foto: Getty Images

Efter fire kampe uden sejr hentede FCM en 2-1-sejr mod OB søndag, og det kan mærkes i den midtjyske lejr.

Af /ritzau/

Efter fire Superliga-kampe uden sejr for FC Midtjylland skabte holdet en stor forløsning med en 2-1-sejr i overtiden mod OB søndag aften.

Det sender midtjyderne op på en femteplads efter en noget slingrende sæsonstart, og FCM-cheftræner Thomas Thomasberg håber, at det kan ændre dynamikken omkring sit mandskab.

- Nu kan vi sænke skuldrene lidt og puste lidt mere ud. Sådan håber jeg også, at spillerne har det, så tingene ikke bliver for anspændte.

- Når vi gerne vil være med i toppen og ligger for langt derfra med for få sejre, så hænger det da over én. Det har givet lidt usikkerhed og tvivl, og det er aldrig godt for et fodboldhold.

- Det, tror jeg dog, ændrer sig, efter at vores jagt på sejren blev belønnet mod OB. Det var en forløsning, og de tre point var vigtige for os, siger Thomas Thomasberg.

OB stod med fem forsvarsspillere meget dybt i store dele af kampen og forsvarede sig mod FCM-holdet.

Samtidig så FCM-målmand Jonas Lössl en modstander, der var tilfreds, da stillingen var 0-0 og forsøgte at trække sekunder af uret gennem hele kampen.

- Martin Hansen (OB-målmand, red.) fik en henstilling for at trække tiden efter 20 sekunder. For mig så det ud, som om OB kom og spillede efter et 0-0-resultat, så det var svært for os at åbne op, siger Jonas Lössl.

Målmanden hæfter sig dog ved, at de afgørende marginaler faldt til midtjydernes fordel i søndagens 2-1-sejr efter en periode med det omvendte udfald.

- Vi har manglet nogle point på kontoen. Det var dejligt at mærke, at den sidste detalje i kampen lige tippede vores vej, siger Jonas Lössl.

For første gang i fem Superliga-kampe hentede FCM altså tre point, og det sender holdet fra den jyske hede op på femtepladsen med 14 point.

/ritzau/