Fortryder inderligt FCN-skifte: De har ingen fans
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Fortryder inderligt FCN-skifte: De har ingen fans

Tidligere FC Nordsjælland-spiller har ikke ret meget pænt at sige om sit ophold i Farum-klubben.

Den islandske midtbanespiller Gudmundur Thorarinsson tørnede ud for FC Nordsjælland i to år fra 2014 til 2016. De to år har han indskrevet i sin egen personlige glemmebog.

Gudmundur Thorarinsson gjorde det fornuftigt for Farum-klubben, hvor han i starten havde landsmanden Olafur Kristjansson som cheftræner, før Kasper Hjulmand tog over. Han spillede for det meste fast og opnåede 36 kampe for FCN, før han blev solgt til Rosenborg. 

Alt i alt ganske godt på papiret, men alligevel har han ikke ret meget pænt at sige om tiden i FC Nordsjælland.

- Jeg er 100 procent ked af, at jeg tog til FC Nordsjælland. Det var bare en dum beslutning, siger Gudmundur Thorarinsson til Chess After Dark og tilføjer:

- Det var bare et unødvendigt skridt, for jeg var ung og havde gjort det rigtig godt i Sarpsborg, som var min første professionelle klub. Jeg havde også spillet rigtig godt på U21-landsholdet, men så tog jeg til FC Nordsjælland uden at kende klubben helt.

Det indtryk, han fik af FC Nordsjælland, var ikke prangende.

- Der var ingen fans, og Olafur Kristjansson var meget besværlig. Det var bare en meget svær tid. Jeg er heldigvis nået dertil i livet, hvor jeg kan se, hvad jeg lærte af den tid, men det kunne jeg ikke dengang.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg endte der. Det var en agent, der sørgede for det, og der var interesse fra mange store klubber. Jeg skulle have taget kampen op, men det gjorde jeg ikke. Det var skidt for mig, men jeg vidste ikke bedre på det tidspunkt. Det var en dårlig beslutning, sådan er det bare, lyder det fra islændingen.

I interviewet bliver Gudmundur Thorarinsson også sprugt om, hvem der er den dårligste cheftræner, han har haft i sin karriere. Til det svarer han Olafur Kristjansson. 

Den 29-årige islænding er lige nu klubløs, efter han i sidste sæson var med til at vinde det amerikanske mesterskab med New York City.