• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

- Fortsætter det sådan her, bliver vi mestre igen

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Niels Frederiksen er særdeles tilfreds med, at Brøndby hentede sin sjette sejr i træk i Superligaen, da man søndag vandt over Randers.

Af Jacob Quvang

Brøndby IF-spillerne kan efter søndagens 1-0 sejr over Randers FC se hinanden i øjnene og konstatere, at man går på vinterpause i Superligaen med seks sejre i træk.

Dermed har Niels Frederiksen fuldstændig vendt den dårlige sæsonstart på hovedet, og man har nu fire point op til FC Midtjylland på førstepladsen. Det tal kan dog blive syv, hvis FC Midtjylland som ventet vinder mandagens kamp mod kriseramte Vejle.

Seks sejre i træk sætter dog tingene i perspektiv, og Brøndby-træner Niels Frederiksen erkender da også over for Discovery+, at Brøndby er mesterskabskandidat.

Når man er fire point efter førerholdet FC Midtjylland, så er man vel også mesterskabskandidat på nuværende tidspunkt?

- Ja, hvis det fortsætter, som det gør lige nu, så bliver vi mestre igen. Det kan vi ikke undgå. Men det er så spørgsmålet, om det gør det, altså om vi bare bliver ved med at vinde, at vinde, at vinde. Det er der ingen, der siger, at vi gør. Vi er oppe imod nogle rigtig dygtige hold også.

- Men vi er tilfredse med, at vi har fået lukket noget af hullet, og at vi er der, hvor vi nu kan spille med om de øverste placeringer, siger en yderst tilfreds Brøndby-træner.

Han erkender dog også, at det vil være et stort slag for Brøndby, hvis anfører Andreas Maxsø og topscorer Mikael Uhre forlader klubben til januar, men at klubben, hvis det sker, fælles skal se, hvordan det hul skal fyldes ud. 

Han siger også, at han som træner helst vil holde på de to profiler, men erkender også at klubben er en forretning, som er afhængige af spillersalg.

Det var Mikael Uhre, som scorede holdets eneste mål i sejren over Randers.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020