Spår Kamil Grabara-salg i næste uge
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Spår Kamil Grabara-salg i næste uge

Mikkel Bischoff vurderer, at det kan ende med et salg af Kamil Grabara i næste uge, når FCK's Champions League-skæbne er afgjort.

Den polske landsholdsmålmand Kamil Grabara kan være i gang med sine sidste minutter som FC København-spiller.

I hvert fald er der ikke overraskende interesse for målmanden, som i sidste sæson såvel som i starten af denne har leveret gode præstationer for de danske mestre. Og keeperen har blandt andet været på ønskelisten i FC Bayern München.

Men han er fortsat en del af FCK og skal forsøge at hjælpe klubben i Champíons League-gruppespillet.

Mikkel Bischoff, der er ekspert på Discovery, forudser, at det i næste uge meget vel kan ende med et salg af målmanden, når det er afgjort, om FC København kommer i Champions League-gruppespillet.

Det sker onsdag.

- Han ryger torsdag eller fredag i næste uge, og så kommer der en anden ind, spår Mikkel Bischoff i et klip, som du kan se i videoen herover.

Tidligere i transfersnakken med Zak Egholm fortæller den tidligere professionelle fodboldspiller, hvorfor han tror, at det kan ende med et salg af Grabara.

- I næste uge skal han spille FCK i Champions League, og det har han jo faktisk prøvet før. Så det vil være kæmpe stort (at spille i CL-gruppespillet, red.), men det vil ikke være kæmpe, kæmpe stort.

- Kan han tage et skridt torsdag til en stor liga og tjene kassen,  komme ud og stå i de største ligaer og spille en masse fede kampe, har han fuldført sin mission. Og han vil stå tilbage som en af de største målmænd i dansk fodbold, siger Mikkel Bischoff.

Hvis FC København skal sælge Kamil Grabara, sker det næppe til spotpris. Så interesserede klubber skal hoste op med mange millioner. Samtidig skal FCK have en afløser for Grabara. Godt nok viste unge Theo Sander fine takter i fredagens kamp mod Hvidovre, hvor han fik chanen i målet. Men han er ikke klar til at være førstevalget i FCK endnu.

Hør Mikkel Bischoffs vurdering af Kamil Grabara i videoen øverst til denne artikel.