• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Forventer sig meget mere af dyr Superliga-angriber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Han er en spiller, som der var enorme forventninger til, men efter Randers FC købte angriber Stephen Odey, er det ikke meget, der er gået hans og Randers FC's vej.

Af Kenneth Jensen

Da Randers FC i sommeren 2021 lejede nigerianske Stephen Odey, stod det hurtigt klart, at man havde fundet noget helt særligt.

Den daværende Anderlecht-ejede angriber leverede strålende præstationer og scorede mål, så det var lidt af et scoop, at man formåede at købe ham for næsen af andre interesserede klubber.

Men siden har Stephen Odey haft store problemer med at finde sit spil, og til Randers Amtsavis erkender sportsdirektør Søren Pedersen da også, at man forventer sig mere af den 24-årige angriber, der er Randers' dyreste indkøb nogensinde.

Stephen Odey kan se tilbage på et efterår, hvor han godt nok har scoret to gange i pokalturneringen, men i Superligaen ikke har formået at komme på tavlen i 16 kampe, og i hele 2022 har han blot lavet to mål i 29 Superliga-kampe.

Derfor vil man se mere fra angriberen, der har kontrakt med Randers FC frem til sommeren 2024.

- Med de kvaliteter, han besidder, skal vi kunne forvente mere. Han har ikke scoret mål nok, siger Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Randers FC er godt besat i angrebet med Marvin Egho, Alhaji Kamara og Nicolai Brock-Madsen, ligesom også Filip Bundgaard kan spille der. Så når Odey ikke leverer, er det andre, der får chancerne i front for Randers FC.

Kronjyderne og Stephen Odey overvintrer som nummer seks i dansk fodbolds bedste række med 24 point. Det er samme antal som SIF på fjerdepladsen, men også bare tre flere end BIF på 10. pladsen.

Efter en strålende start gik holdet helt i stå, så man kan i den grad argumentere for, at VM-pausen kommer på et godt tidspunkt for Randers FC.