• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Fyret af FCK: En kæmpe rodebutik

Foto: Getty Images

Sportspsykologen Christian Engell har i et Facebook-opslag taget afsked med FC København, der i dag afskedigede ham.

Af Lars Gram-Hanssen

I sidste uge var det cheftræner Jess Thorup, der blev fyret, og i denne uge har FC København så valgt at sige farvel til sportspsykolog Christian Engell

I pressemeddelelsen, som FC København udsendte tirsdag, udtrykte Christian Engell selv forståelse for, at Jacob Neestrup ønsker at sætte sit eget hold fremadrettet 

Og i et opslag på Facebook har Engell sat flere ord på dagens fyring. Her erkender sportspsykologen, at han er 'ramt', mens han samtidig slår fast, at han efterlader FC København et langt bedre sted, end da han trådte til. 

- Da jeg tiltrådte i FCK for små to år siden, mødte jeg ind til en kæmpe rodebutik. Faciliteterne var elendige. Store dele af trup­­­pen udhungret. Relationerne mellem A-holdet og talentafdelingen stort set ikke eksisterende. Selv­for­stå­el­­sen enorm. Men fundamentet revnet, hullet og itu, skriver Christian Engell således på Facebook. 

Christian Engell understreger endvidere, at han har nydt hver eneste arbejdsdag i FC København, og sportspsykologen spår samtidig, at Jacob Neestrup bliver en 'fremragende leder for fremtidens FCK'.