• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Transfernyt: Gammel kending er tilbage i AaB

Foto: Getty Images

AaB har givet kontrakt til en gammel kending.

Af Kenneth Jensen

Han kom frem i AaB, men grundet skader fik han ikke meget spilletid på førsteholdet i AaB, som han i sommeren 2019 forlod.

Siden har han været i udlandet og Queens Park Rangers, men efter to år sagde han i sommer farvel til klubben fra London.

Og nu er Marco Ramkilde tilbage i Aalborg.

Angriberen har trænet i AaB de sidste måneder, og nu har man valgt at se hinanden lidt nærmere an, for parterne har skrevet en aftale, der løber frem til vinter. Selv om transfervinduet er lukket, er det muligt at skrive med kontraktfrie spillere.

Det oplyser AaB i en pressemeddelelse.

- I AaB Akademiet er der igennem årene udklækket mange dygtige angribere, og på et tidspunkt blev Marco Ramkilde af vores trænere betegnet som den mest komplette af dem alle.

- Desværre har Marco haft et uheldigt forløb i sine første år som seniorspiller, men at evnerne og målfarligheden er intakt har han siden sin tilbagevenden i sommer bekræftet igen og igen til træning, og senest og ikke mindst har han imponeret Erik Hamrén (AaB’s cheftræner, red.), siger administrerende direktør Thomas Bælum, der efter farvellet til Inge André Olsen har overtaget det sportslige ansvar, og forklarer:

- Nu har vi i første omgang lavet en kort aftale, men det ville glæde os enormt, hvis vi om få måneder skal forlænge kontrakten.

Ramkilde har været et stort talent tidligere med masser af ungdomslandskampe for Danmark.

- Jeg har virkelig nydt at være tilbage i AaB og har lagt på dag for dag, og det har været vigtigt for mig at bevise over for både klubben og mig selv, at jeg kan være i fuld træning over en længere periode.

- Derfor er jeg enig i, at timingen er rigtig nu, og forhåbentlig kan jeg relativt hurtigt bidrage med minutter på banen og gøre en forskel. I hvert fald er jeg parat til at fortsætte det hårde arbejde, og forhåbentlig kan mit ophold i AaB igen blive længerevarende, lyder det fra Marco Ramkilde.

Ramkilde, 24 år, har spillet fire Superliga-kampe for AaB.