• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Genk-direktør: Ingvartsen har ikke levet op til forventningerne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Genks sportsdirektør, Dimitri De Condé, lægger ikke skjul på, at Marcus Ingvartsen ikke har levet op til forventningerne i denne sæson, men han har stadig tiltro til danskeren.

Af Ole Hoffskov

I sidste sæson scorede Marcus Ingvartsen 23 mål i 35 Superliga-kampe for FC Nordsjælland, og det gjorde ham til topscorer i Superligaen. Da sæsonen var forbi, gjorde det ham også til et af de helt store salg i dansk fodbold den sommer.

Marcus Ingvartsen skiftede fra FC Nordsjælland til Genk i Belgien, og transferen beløb sig angiveligt til 37 millioner kroner. Indtil videre er det ikke meget smæk for skillingen, Genk har fået. Ingvartsen har blot scoret fem mål i 22 ligakampe, og i de seneste to opgør har danskeren siddet 90 minutter på bænken - senest mod Club Brugge lørdag aften.

Den belgiske klub lægger ikke skjul på, at Marcus Ingvartsen har skuffet, men der er stadig tiltro til danskeren.

- Han har ikke levet op til forventningerne indtil videre. Det ved han, og det ved vi. At han tilmed er et dyrt indkøb hjælper ikke, siger Dimitri De Condé, der er sportsdirektør i Genk, til Het Belang van Limburg og tilføjer:

- Men det er ikke afgørende for mig, og jeg vil endda sige, at vi gjorde en god handel i Danmark. I dag skal man betale lige så meget for en højre back, som vi gjorde for Ingvartsen. Marcus har den rette mentalitet, og han er arbejdsom, men han har fortsat meget at lære. Han er stadig meget ung og spiller på en vanskelig position som 9'er. Vi tror på ham.

I Genk er Marcus Ingvartsen blandt andre holdkammerat med landsmanden Joakim Mæhle, der også sad på bænken i alle 90 minutter i lørdagskampen mod Club Brugge, som endte 2-2. Den tidligere AaB-back står noteret for 18 ligakampe i denne sæson.

Genk er på sjettepladsen i ligaen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus