• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Johnny Thomsen og Christian Grindheim gør status efter en godkendt debut.

Af Ole Hoffskov

Foruden cheftræner Roland Nilsson kunne FC København også give debut til tre spillere i søndagens kamp i Haderslev - Pape Pate Diouf, Christian Grindheim og Johnny Thomsen.

Og hos de to sidstnævnte var der efterfølgende stor tilfredshed at spore.

- Jeg er tilfreds, fordi vi vandt, og det er jo det vigtigste. Samspillet er endnu ikke i top, men for den første kamp at være, var det helt okay. For mit eget vedkommende synes jeg, at pasningsspillet var fint, men jeg mangler stadig lidt konditionsmæssigt. Niveauet i den danske liga er klart højere end i den norske liga, men ligger måske en smule under den hollandske, siger Christian Grindheim til fck.dk.

For Johnny Thomsens vedkommende var den en speciel følelse at få sin debut på sin tidligere hjemmebane.

- Det er klart, at for mig personligt er det en speciel følelse at spille min første FCK-kamp mod Sønderjyske, som har betydet rigtig meget for mig. Jeg synes dog, at jeg selv spillede en okay kamp - jeg ville gerne være kommet mere med offensivt, men vi holder nullet bagved, og det er vigtigt med et nyt forsvar. Selvfølgelig kommer der en nogle fejl især til sidst, men det skyldes nok mere træthed, og ikke at holdet ikke er så samspillet endnu. Men nu er vi i hvert fald kommet godt fra start, præcis som vi gjorde i sidste sæson, og det ser fornuftigt ud, siger han.