• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Glemmer FCK-chef BIF? "Tillykke med guldet, FCM"

Foto: Getty Images

Efter torsdagens nederlag til FC Midtjylland ønskede Jess Thorup midtjyderne tillykke med mesterskabet.

Af Victor Risager

FC Midtjylland tog endnu et skridt mod at vinde deres andet danske mesterskab i træk med en flot 4-1-sejr over FC København.

FC Midtjylland holder dermed fast i deres forspring på fire point ned til den nærmeste efterfølger, Brøndby IF, med seks runder. Men selvom mesterskabet altså ikke er afgjort, ønskede FC København-træner Jess Thorup midtjyderne tillykke med guldet efter torsdagens kamp.

- Vi er skuffede, hver gang vi taber. Vi havde en muligheden for at åbne mesterskabsslutsspillet og få to-tre hold, der lå tæt på hinanden, og skabe lidt spænding igen. Men når vi leverer, som vi gør i dag, kan vi ikke være tilfredse.

- Så må vi bare nikke over til modstanderen og sige, at de var bedre end os, og sige tillykke med guldet, sagde Jess Thorup til 3+.

Jess Thorup følte, at FC København ganske enkelt var overmatchet i torsdagens brag.

- Alle, der har siddet og set kampen, kan se, at de virker et skridt foran os i tanke og handling. De scorer nogle fantastiske mål og stor cadeau for det. Det er ikke hver dag, vi ser det, men generelt er de bedre end os i dag, og det er fuldt fortjent, at de vinder, siger Jess Thorup og tilføjer:

- De sidste to kampe, vi har mødt dem, har det været uafgjorte kampe, hvor vi har spillet lige med dem. Det kan vi ikke sige i dag. Vi bliver overmatchet på mange parametre, og det er vi selvfølgelig ikke stolte af.

Her kan du læse tipsbladet.dk's analyse af kampen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus