Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

God melding til FCK: Han er i markant fremgang

Den udlejede FC København-spiller er tilbage og nyder godt med spilletid i portugisiske G.D. Chaves, fortæller spillerens agent.

Har du glemt Luther Singh?

Så er du måske ikke den eneste. Det er over 14 måneder siden, at den sydafrikanske kantspiller var i aktion for FC Københavns førstehold, nemlig den 21. oktober 2021 mod PAOK i Conference League.

Siden holdt helbredsproblemer Singh ude i resten af 2021/22-sæsonen, mens han tilbringer den indeværende sæson på leje hos G.D. Chaves i portugisisk fodbold.

Og her nyder Luther Singh noget tiltrængt succes, meddeler hans agent, Lorenz Sleeuwaert, over for sydafrikanske Times.

- Han spiller for Chaves i den portugisiske liga på leje [indtil sæsonens slutning] fra FC København efter at have været skadet i et stykke tid. Men nu er han tilbage. Han er med i de fleste kampe og får værdifulde minutter, siger Sleeuwaert.

En agents ros til sin egen klient skal man være varsom med at lægge for meget i, men at Luther Singh har nydt en optur i denne sæson, er ingen overdrivelse.

Singh har fået spilletid i stort set alle G.D. Chaves’ kampe i denne sæson og er startet  inde i seks af de seneste otte ligakampe. I den periode har han også scoret et mål og lagt op til en enkelt scoring.

Til sommer står Luther Singh, 25 år, til at vende tilbage til FC København, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2025.