Superliga Oliver Okstrøm

Vejle-profil grædefærdig efter nedrykning

Foto: Getty Images

Vejle-anfører Denis Kolinger var hårdt ramt på følelserne efter 1-2-nederlaget til FC Nordsjælland.

Af Oliver Okstrøm

Det er endnu ikke forment på plads, men Vejle skal håbe på et kæmpe mirakel, hvis de skal blive oppe i Superligaen. Det er virkeligheden efter 1-2-nederlaget til FC Nordsjælland søndag eftermiddag.

Det var noget, som virkelig havde ramt VB-anfører Denis Kolinger, som havde meget våde øjne efter kampen. Det var også noget, som han først måtte beklage, da han blev interviewet af Canal 9 umiddelbart efter opgørets slutfløjt.

- Undskyld for mine følelser, fordi jeg er meget stolt af holdet. Vi har haft en hård sæson. Vi startede dårligt, men kom til at spille bedre. Men måske var det for sent. Nogle gange er det bare fodbold. Vi skal holde hovederne oppe, siger han og fortsætter:

- Hvad nu? Jeg ved det ikke. Endnu engang. Jeg er stolt af det her hold. Det er et stærkt hold og en god klub, og jeg er sikker på, at holdet rykker op i Superligaen igen i næste sæson, lyder det fra Denis Kolinger.

Han kan da også se tilbage på kampe på det seneste mod Viborg, hvor de to gange indkassede udligninger i overtiden. Fire point, som bestemt havde været afgørende.

- Nogle gange har vi smidt point i de sidste minutter, men som jeg har sagt, så er det her fodbold. Og i dag gav holdet alt, hvad de kunne, og så skal vi op med hovederne og spille den sidste kamp med 100 procent. Og så må vi se på næste sæson, fortæller Kolinger, som endnu engang understreger, at han tror meget på holdet.

Hos Vejle var det lidt længere fremme på banen end VB-forsvarerens plads, at den bedste spiller skulle findes for dem mod FCN. Læs mere om det her.